EMDR therapie in Lelystad

EMDR staat voor “Eye Movement Desensitization and Reprocessing,” en het is een vorm van psychotherapie die is ontworpen om mensen te helpen die last hebben van traumatische herinneringen, posttraumatische stressstoornis (PTSS) en andere psychische gezondheidsproblemen als gevolg van traumatische ervaringen.

 

EMDR therapie voor volwassenen

EMDR is vaak een effectieve behandeling voor mensen met PTSS en traumatische herinneringen. Het helpt hen om de nadelige effecten van trauma te verminderen en een betere psychische gezondheid te bereiken.

EMDR therapie voor kinderen

Prikls heeft een speciaal opgeleide EMDR therapeut voor kinderen en jongeren. 
EMDR-therapie voor kinderen is een speciale vorm van psychotherapie ontworpen om kinderen te helpen die last hebben van traumatische ervaringen.  Tijdens de therapie kunnen ze worden geholpen om deze herinneringen minder beangstigend te maken, zodat ze zich beter kunnen voelen en beter kunnen functioneren in hun dagelijks leven. Het kan vaak helpen bij problemen zoals angsten, nachtmerries, en emotionele problemen als gevolg van trauma. 

Vragen over EMDR therapie in Lelystad?

Voor vragen, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of aanmelding voor een behandeling kan contact worden opgenomen via 06 82501676 of het contactformulier.