Therapeut Aadje Barlage

Al op jonge leeftijd heb ik kennis gemaakt met de hulpverlening. Ik ben opgegroeid in een gezin waar ook altijd plaats was voor pleegkinderen. Hierdoor kwam ik diverse soorten hulpverleners tegen. Het werd mij toen al duidelijk dat ik therapeut wilde worden.
Ik besloot hiervoor hard te gaan studeren en heb uiteindelijk mijn eigen manier gevonden om te kunnen bijdragen aan een goede hulpverlening.

In 2015 ben ik afgestudeerd als Dramatherapeut in Amersfoort. Daarna ben ik aan het werk gegaan in de jeugdzorg. Ik heb aan diverse projecten een bijdrage mogen leveren om zo een beetje te ondersteunen in het leven van een ander.
Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis uit te bereiden. O.a. de post HBO opleiding systeem gericht werken en traumabehandeling Write junior. Hierdoor kan ik ook systeem- en traumabehandelingen aanbieden.

Mijn meest persoonlijke eigenschap is mijn gedrevenheid. Als ik ergens voor ga, dan zet ik mij voor de volle 100% in. Mocht er een tegenslag zijn laat ik mij niet zomaar van de baan slaan. Ik ben iemand die dan een andere oplossing bedenkt en er alsnog vol voor gaat. Ik bezit hierin veel creativiteit en geduld. Ik heb een goed observatievermogen. Daardoor overzie ik veel en heb ik een goede helicopterview.

Vaktherapeut Aadje Barlage